Samenwerken

Welke manier van samenwerken heeft jouw voorkeur?

MOGELIJKHEDEN

Het grote voordeel van een VA inhuren is, dat dit al vanaf een uur mogelijk is. Voor bepaalde projecten, klussen of (eenmalige) werkzaamheden hoef je dan geen personeel in dienst te nemen. Ik werk zowel op afstand als bij jou op kantoor. Zie hieronder verder wat de mogelijkheden zijn.

Heb je een eenmalig project wat je uithanden wilt geven, minder dan 5 uur werk? Dan kan dit het beste met losse uren. Mijn standaard uurtarief is euro 49,-

Strippenkaarten en abonnementen worden altijd voorafgaand aan de werkzaamheden gefactureerd. Uren worden per minuut bijgehouden en ik stuur altijd een overzicht van het gebruikte aantal strippen en hoeveel er nog openstaan. 

Bij een abonnement kunnen de uren op een vast moment  in de week ingepland worden. Indien flexibiliteit gewenst is, dan zal het werk binnen 2 werkdagen verwerkt worden. Vooraf spreken we duidelijk af hoe de verdeling zal zijn.

WERK MET MIJ

Bestel hieronder het gewenste product.
Bij abonnementen zal elke maand een factuur volgen, 2 weken voorafgaand aan de volgende maand met een betalingstermijn van 14 dagen.

 

Tevens is het mogelijk naast deze standaarden op projectbasis te werken. Hierbij kom ik eerst langs om te bespreken wat voor project ik voor jou kan uitvoeren. Ik maak dan een prijs op maat.

Heb jij nog vragen?

Bel me, stuur mij een mail of een WhatsApp! Ik beantwoord je vragen graag. Ook de chat gebruiken is mogelijk.