Eventmanagement

 Je hoeft het niet alleen te doen!

Jouw event in goede handen

Wil jij een evenement organiseren maar ontbreekt het je aan expertise en tijd? Als eventplanner kan ik ervoor zorgen dat het alsnog een groot succes wordt. Of het nu gaat om ondersteuning bieden of de volledige planning en uitvoering, ik regel het voor jou. Wat wil je bereiken met het evenement? Wie is jouw doelgroep en welke boodschap wil je overbrengen? Naamsbekendheid, gemotiveerde medewerkers, verbeterde samenwerking of vergroting van je netwerk zijn een paar voorbeelden die bereikt kunnen worden middels een evenement. Dit nemen we als basis en daarmee ga ik voor je aan de slag. Alle ideeën en wensen worden meegenomen, maar ik denk graag mee en breng zelf ook veel creatieve oplossingen in, zodat het evenement precies die uitstraling krijgt zoals jij voor ogen hebt. 

Lancering van een product?
Nieuwjaarsreceptie of personeelsfeest voor uw personeel?
Een netwerkborrel met mede ondernemers?
Een presentatie van uw nieuwe boek?
Opening van uw nieuwe pand voor klanten en kennissen?
Een teamuitje met collega’s omdat er een project is opgeleverd?
Deelname aan een beurs of zelfs een eigen te organiseren beurs?
Het jubileum van uw bedrijf vieren met personeel en klanten?
 

Jij wilt toch ook met een gerust gevoel jouw evenement tegemoetzien en op de dag zelf kunnen genieten met de aanwezigen? Want ja, wat als nu de spreker niet komt opdagen? En wat als het weer slecht is? Is het geluid en de muziek wel getest? Staat het personeel op tijd klaar met bubbels? Allemaal zaken die ik als eventplanner voor jou in de gaten houd, oplos waar nodig en bijstuur. Zodat jij en jouw genodigden kunnen genieten van het bijzondere moment. 

Mogelijkheden

Je hoeft het niet alleen te doen

Laat mij als eventplanner de onderstaande punten oppakken om het event de uitstraling te geven die jouw bedrijf verdient!

  • Voorbereiding: ondersteuning of volledige planning van alle onderdelen inclusief budgetbewaking.
  • Opstellen van een draaiboek en beheer hiervan.
  • Coördinatie bij het opbouwen en uitvoeren van het evenement. Aanspreekpunt tijdens het evenement.
  • Nazorg: controle van facturen, retour gehuurde materialen, afrondingsgesprekken.