Email- en databeheer

Je hoeft het niet alleen te doen!

 

 

Je inbox leeg en je data up to date

Laat jij wel eens omzet liggen door te laat op een email te reageren met een hele toffe aanvraag? En als ik jouw website bekijk, is de data dan up to date, is de nieuwspagina ook echt nieuws en weet ik na het lezen van je pagina’s precies wat jij mij kan bieden?  

We worden vaak geleefd door de mail, documenten staan overal en we vergeten de website bij te werken. Resultaat: onrust in je hoofd.  Jij wil je focussen op je klanten, je programma’s daar waar jij ondernemer voor bent geworden. Je wilt alles controleren maar word geleefd door randzaken.

STOP! Je hoeft het niet alleen te doen. Meer rust en ruimte voor de dingen die JIJ belangrijk vindt. 

 

We hebben een cultuur gecreëerd waarin we veel, heel veel mailen. Het is zo makkelijk, snel even dat berichtje en de vraag ligt niet meer bij ons maar bij de ander. De mails vliegen je om de oren, spam, aanvragen, nieuwsbrieven, sales en ga zo maar door. Je krijgt het steeds drukker en daardoor minder tijd om al die emails bij te houden. Emails van klanten en aanvragen krijgen te laat een reactie omdat ze al zover weggezakt zijn door alles daaromheen. Onrust omdat je het overzicht kwijt bent en na een dag hard werken geen zin meer hebt om ook nog door de inbox heen te gaan. 

Ik kan jou volledig ontzorgen door jouw emails elke dag bij te houden, te beantwoorden waar kan (of te plaatsen in specifieke map te beantwoorden), te prioriteren en ordenen en afspraken gelijk in te plannen. En de acties worden netjes en overzichtelijk bijgehouden. Met bepaalde mappen en structuur meer overzicht en ruimte.  

 

 Ook je data goed beheren kost veel tijd. Dan heb ik het over documenten op de juiste plek opslaan zodat deze altijd gelijk terug te vinden zijn, je website die altijd up to date moet zijn voor bezoekers. Zij hebben er niets aan als er oude verwijzingen opstaan, het nieuws item van vorig jaar is en ja die workshop geef jij eigenlijk niet meer. Heel verwarrend voor potentiële klanten. 

Aangezien ikzelf aardig thuis ben in WordPress, kan ik heel makkelijk websites aanpassen waar nodig, pagina’s toevoegen, data updaten, plugins toevoegen, teksten controleren, je webshop beheren, etc.

Laat potentiële klanten zien wat jij te bieden hebt en wees zichtbaar! 

Je hoeft het niet alleen te doen!

 

Mogelijkheden

Je hoeft het niet alleen te doen

Waarmee kan ik jou helpen? Hieronder wat mogelijkheden uitgewerkt. Staat jouw hulpvraag er niet bij? Neem gerust contact met mij op om te kijken of we toch iets voor elkaar kunnen betekenen.

Mail- en databeheer

Opschonen

Prioriteren en structureren

Mail beantwoorden

Afspraakverzoeken inplannen

Automatiseren